ОД ИЗВЕШТАЧА "НОВОСТИ": МИНХЕН


ТРЕНЕР Црвене звезде Владан Милојевић у последњој поруци пред сутрашњуутакмицу поручио је да се ни он ни његови изабраници не плаше Бајерна.


- Јако срећни и задовољни што смо овде – рекао је Милојевић синоћ на конференцији за штампу на „Алијанц арени“. Радили смо напроно да би ушли у Лигу шампиона. И то што смо међу 32 најбоље европске екипе је најлепшше што можете да доживите и као тренер и као играч. Препуштамо свим екипама улогу фаворита, али немамо разлога било кога да се плашимо. Сем Родића немамо кадровске проблеме- поручио је Милојевић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЗВЕЗДА ОТПУТОВАЛА У МИНХЕН; Дегенек: Очекивања у Лиги шампиона већа него прошле сезоне


По завршетку конференције за медије црвено-бели су одрадили тренинг. Све тосу пратили и бивши играчи српског клуба попут Владимира Петровића Пижона, Зорана Филиповића, Марка Пантелића...


ПОДРШКА БАР 5.000 „ДЕЛИЈА“

ОЧЕКУЈЕ се да сутра Црвена звезда на „Алијанц арени“ има подршку бар 5.000 својих навијача. Бајерн је по прописима имао обавезу да Звезди уступи око 3.200 улазница, њихова цена је 50 евра. Сигурно је да ће поред њих, бар још 2.000 присзалица црвено-белих у својој режији доћи до улазница.