Nekoliko hiljada navijača dočekalo je na aerodomu "Skoplje" rukometaše Vardara koji su sa nekoliko sati kašnjenja doleteli iz Kelna, gde su po drugi put osvojili titulu prvaka Evrope. Specijalni čarter let, koji je prvobitno trebalo da doleti u 18.50, posle par odlaganja je na skopski aerodom stigao oko 21.45.

Navijači iz Skoplja i drugih gradova, koji su satima čekali u veseloj atmosferi, ovacijama su dočekali rukometaše i stručni štab Vardara nakon što su izašli iz aedromske zgrade, uz navijačke pesme, baklje i klupske i državne zastave.

Dvostruki evropski šampioni su se sa aerodroma panoramskim autobusom uputili ka prepunom centralnom gradskom trgu u Skoplju gde ih već čekaju hiljade građana da bi zajedno proslavili osvajanje nove tutule u Ligi šampiona.

PROČITAJTE JOŠ: RASTANAK UZ TITULU: Milosavljev sa Vardarom postao prvak Evrope

Doček skopskih "crveno-crnih" organizvala je gradska vlast Skoplja, koja je platila čarter let iz Kelna i donela odluku da novčano nagradi igrače i stručni tim za osvajanje evropske titule.

Rukometaši Vardara su sinoć osvojili titulu evropskog prvaka, pošto su u finalu završnog turnira Lige šampiona u Kelnu pobedili Vesprem sa 27:24 (16:11) i tako drugi put osvojili titulu šampiona u tri nastupa na finalnim turnirima lige šampiona. Prva titula je osvojena 2017.