BREJK u Novom Sadu nimalo ne opušta odbojkaše Crvene zvezde, koji danas (18.00) u drugoj finalnoj utakmici plej-ofa na Banjici dočekuju Vojvodinu NS seme.


I dok Beograđani tvrde da idu korak po korak, dotle branioci titule priželjkuju da izjednače u pobedama. Šampionski šampanjac ispiće ekipa koja ostvari tri pobede.


Veliki rivali svesni su da je njihov duel u senci večitog fudbalskog derbija i nadaju se da će makar privući prave ljubitelje odbojke.


- Napravili smo tek prvi korak, tako da mislimo samo na drugi meč u kojem želimo da popravimo neke elemente kako bismo stvorili uslove za pobedu. Najviše raduje to što su svi igrači zdravi. Pozivamo navijače, mada znamo da se sat kasnije igra fudbalski derbi. Srećom, imamo veću podršku navijača u Novom Sadu - istakao je kapiten Crvene zvezde Vlado Petković.


Novosađani ukoliko žele da odbrane titulu moraju da slave u Beogradu.


- Jasno nam je da moramo da popravimo našu igru. Neophodno je da se koncentrišemo na naš deo terena, da gledamo samo sebe. U prvom meču servis nije bio na našem nivou. Važno je da budemo i pribrani, kako bismo vratili brejk - naglasio je kapiten Vojvodine Miran Kujundžić.