U ledenoj hali “Spens” u Novom Sadu je održan treći tradicionalni međunarodni turnir u hokeju na ledu “Future stars 2019”za decu od osam i do 10 godina. Na turniru su učestvovali kako klubovi iz Srbije, tkao i iz regiona - novosadski klubovi HK Vojvodina i HK NS Stars koji je ujedno bio i domaćin, kao i beogradski HK Partizan, HK Crvena zvezda, HK Marbo, zatim HK Vukovi iz Sarajeva, dva kluba iz Bugarske HC NSA i HC Slavija, kao i ženska ekipa Serbija girls (Serbia girls).


Ekipe Partizana su u obe selekcije osvojile prva mesta i nastavile da dokazuju svoj kvalitet. Posebno je bio atraktivan pohod ekipe do 10 godina, koju je vodio trener Dragan Komazec. Posle grupne faze se igralo polufinale u kojem su crno-beli savladali večitog rivala posle boljeg izvođenja penala, pa su u uzbudljivom finalu bili bolji od domaćina.


Jedna devojčica na golu i sedam dečaka u polju su bili dovoljni za trijumf, a kako su igrali najbolje govori podatak da su postigli 38 golova i primili samo tri na devet utakmica.


Crno-beli su na putu do titule zabeležili sledeće rezultate:

Partizan:Serbia Girls 6:0

Partizan:Slavija 6:0

Partizan:NS Stars 0:1

Partizan:Marbo 7:1

Partizan:Vojvodina 8:0

Partizan:Vukovi 5:0

Partizan:Zvezda 4:1

Polufinale - Partizan:Crvena zvezda 0:0 (penali 2:1)

Finale - Partizan:NS Stars 2:0