U najnovijem broju lista za kladioničare “Tip” svoje predloge za mečeve predstojećeg vikenda dali su Predrag Jokanović, Darko Brašanac, Dejan Lekić, Stefan Mitrović...

* STEFAN MITROVIĆ kapiten Strazbura (Francuska)

DIŽON - MONPELjE X2&3+
- Novi trener Dižona debitovao je porazom od autsajdera u meču nacionalnog Kupa. Domaćin je daleko od željene forme, pa će teško do pobede protiv Monpeljea.

* PREDRAG JOKANOVIĆ trener u Portugalu

SANTA KLARA – BENFIKA 2

- Benfika je smenila trenera pred meč protiv Rio Avea, još traži njegovu zamenu, pa će i protiv Santa Klare ekipu da vodi pomoćni strateg. Teško gostovanje za Benfiku, ali mislim da će dobiti. Benfika nikada nije menjala trenera na polovini sezone.

* DARKO BRAŠANAC fudbaler Alavesa (Španija)

R. VALjEKANO - SELTA GG
- Valjekano je u zoni ispadanja, iako je vezao dve pobede. Na treću ide protiv rivala koji, takođe, igra napadački.

* MARKO BLAŽIĆ (Lamja, Grčka)

OFI - PANIONIOS 1
- Panionis nastavlja sezonu osetno slabiji. Zbog neredovnih isplata najbolji igrači su otišli, pa bi OFI, koji se bori za opstanak, morao da iskoristi osipanje u redovima rivala.

* DEJAN LEKIĆ (Kadiz, Španija 2)

LUGO - EKSTREMADURA 1
- Lugo je imao slab start, ali kako prvenstvo odmiče, sve je bolji. U prošlom kolu neporažen je završio teško gostovanje Deportivu (0:0). U derbiju začelja morao bi da doda gas protiv Ekstremadure.

* BRANISLAV JOVANOVIĆ (Ramat Gan, Izrael)

HAPOEL TA - MAKABI TA 2
- Hapoel je pre nekoliko dana vratio trenera koga je pre pet kola oterao. Česte promene na klupi mogle bi da odmognu domaćinu u gradskom derbiju sa Makabijem koji je za klasu bolji.

Opširnije u štampanom izdanju lista "Tip" ili na sajtu www.tip.rs