Kako bi se što bolje upoznali sa situacijom u lokalnim samoupravama generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković uputio se u Vrbas.

Najpre su ga primili predsednik opštine Milan Glušac, savetnik predsednika opštine Predrag Rojević, kao i članovi Veća za sport Srđan Stanić i sekretar Sportskog saveza Vrbasa Bojan Antonić.

Posle prezentacija trenutne sportske slike grada obišli su Centar za fizičku kulturu. Ovaj sportski kompleks, ponos i dika Vrbasa, jedan je od najbolje osmišljenih na našim prostorima. Sadržaj ovog kompleksa je raznovrstan, pored otvorenog i zatvorenog bazena, teretane, hale za dvoranske sportove, terena za fudbal, košarku i tenis poseduje i streljanu, kuglanu, atletsku stazu, pa i smeštajne kapacietete i spa centar.

- Sportski savez Vrbasa je veoma dobro organizovan, sa ambicijom da napreduje. Akcije koje su sprovodili u gradu Sportski savez Srbije uvek je podržao u želji da tako i nastave. Zadovoljni smo dosadašnjom saradnjom i komunikacijom kako sa Sportskim savezom grada tako i lokalnom samoupravom i nadamo se da će nastaviti sa dobrim radom. Dodaću da je CFK jedan od najboljih sportskih kompleksa, odličan za sprovođenje priprema sportista - izjavio je generalni sekretar SSS Marinković.