Otvoreni bazeni SRC "Tašmajdan" još sutra će biti na raspolaganju posetiocima, jer će tradicionalno, 1. septembra, spoljašnji bazen biti natkriven balonom zbog čak 20 klubova kojima počinju treninzi.


Kako je saopštio direktor SRC "Tašmajdan" Milan Novović, tokom letnje sezone na bazenima se okupio rekordan broj od 60.000 posetila.

"Iza nas je izuzetno uspešna letnja sezona. Iako je počela nešto kasnije zbog Evropskog prvenstva u sinhronom plivanju za juniore, do danas smo dostigli rekordan broj posetilaca, čak 60.000. Zahvaljujući toplom letu uspeli smo da realizujemo i oko 20 termina noćnog kupanja. Tašmajdan spremno i sa dosta novina dočekuje jesenju sezonu koja zvanično počinje 4. septembra. Prilagodili smo termine rekreativnog plivanja svim ljubiteljima zatvorenih bazena, a kao i prehodne godine temperatura vode biće 27, a vazduha 28 stepeni", rekao je Novović.

Novi termini reakreativnog plivanja na zatvorenim bazenima su od šest do devet sati - jutarnji, 12-18h popodnevni radnim danima, a od 12-19h popodnevni vikendom.

Studenti i penzioneri ostvaruju popust na karte za sve termine plivanja, a s početkom jesenje sezone startuje i unapređena škola plivanja koja se realizuje u saradnji sa PK Partizan.

Pored zatvorenih bazena, posetiocima su u rekreativnom centru na raspolaganju spa centar, teretana i raznovrsni fitnes programi.