Bivši vaterpolista Partizana, Radosav Andrejić preminuo je posle teške bolesti u 22. godini saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Andrejić, koji je prošao sve mlađe kategorije Partizana i bio uspešan student Stomatološkog fakulteta, je pre godinu dana oboleo od leukemije.

Nažalost, Radosav je bitku sa opakom bolešću izgubio.

Radosav Andrejić je pionirskim, kadetskim i juniorskim ekipama Partizana osvojio nekoliko trofeja nacionalnog prvaka, Kup Srbije, a imao i mnogo uspeha na međunarodnim turnirima. Kao igrač je stasavao sa vršnjacima i vaterpolistima godinu, dve mlađim od njega. Većina njih su poslednjih godina nosioci igre prvog tima crno-belih. Radosavov tri godine mlađi brat Dušan je takođe prve sportske korake napravio kao vaterpolista Partizana. Obojica su na Banjici ostali upamćeni kao uspešni vaterpolisti, veliki radnici, vaspitani i primerni sportisti.

U akcije za prikupljanje sredstava za lečenje i operaciju Radosava Andrejića uključio se, između ostalih, i vaterpolo klub Partizan, koji je organizovao humanitarnu utakmicu sa Galatasarajem.

VK Partizan je uputio saučešće njegovoj porodici.