Konačno lepe vesti iz Humske. U završnici prelaznog roka, isplaćen je dug Savi Mešteru, pa je Partizanu dozvoljeno da registruje nove igrače. Momci, koji su već dva meseca sa ekipom i strpljivo čekaju na pravo nastupa, najzad mogu da obuku crno-beli dres, piše “Sport”.

Pitanje Slobodana Pavića i Aleksandra Pilipovića je rešeno i oni su novi članovi čete Nenada Maksića. Ono o čemu se priča od početka godine je i povratak reprezentativnog pivota Mijajla Marsenića, koji je raskinuo ugovor sa Metalurgom. Bilo je puno „nevernih Toma”, po pitanju Mijajlovog povratka, ali izvesno je da će dokumentacija uskoro da bude završena, možda već u četvrtak.

Tako će Partizan, koji i ovako dobro izgleda, u nastavku sezone, da dobije „dužu” klupu, ali i preko potrebno iskustvo, uz provereni kvalitet. Jedini, koji za sada, više nije u planovima crno-belih je Ivan Dimitrijević, koji je otputovao u Austriju, na probu.

- Sjajne vesti, mada se kod nas sve rešavalo u „foto-finišu”. Novi igrači su Pavić i Pilipović, a ubrzano se rešava situacija sa Marsenićem. Dobro je što ćemo do kraja sezone da igramo u jačem sastavu - raspoložen je strateg crno-belih Nenad Maksić.

U borbi za plej-of Partizan očekuje nekoliko važnih utakmica.

- Očekuje nas težak posao, iako na papiru nemamo posebno jake rivale. U tome će, svakako, da nam pomognu i novi momci. Obojica novajlija su se oporavili od povreda, pa ih sigurno očekuje 15-20 minuta po meču. To je za sada realnost, jer su dosta pauzirali. Nadamo se da će vrlo brzo da stigne i Marsenić, koji će brzo da se uklopi. Svi oni su sa nama već dva meseca i znaju kako stvari funkcionišu. Na ruku nam ide meč sa Kolubarom, koju ne potcenjujemo, ali svesni smo da će da bude prostora za razne kombinacije – konstatuje za “Sport” trener Maksić.

JUŠKOVIĆ: SVE JE ZAVRŠENO...
Veliku obavezu sa dnevnog reda skinuo je klub iz Humske.

- Što se nas tiče, sve je rešeno. Dug je isplaćen, blokada skinuta. Tu su već Pavić i Pilipović, a Marsenić se priključuje. Na kraju, sve se dobro završilo i zadovoljni smo - izjavio je generalni sekretar Partizana Predrag Jušković.