Srpski brend opreme za vaterpolo i plivanje Keel, predstavio se u petak ispred radnje Sport Vision u Tržnom centru Ušće, a jedan od vlasnika i promotivno lice Andrija Prlainović govorio je o izlasku na tržište, saradnji u razvoju tehologije opreme i planovima za budućnost.

U prisustvu velikog broja posetilaca i medija, najviše su uživali najmlađi obožavatelji i obožavatejke koji su osim dodeljenih poklona imali priliku da se slikaju sa proslavljenim asom, i dobiju autograme od prisutnih zvezda koje su došle da podrže klupskog i reprezentativnog kolegu poput Nikole Rađena, Duška Pijetlovića i Filipa Filipovića.

- Zadovoljstvo mi je da vam predstavim jedno novo ime na tržištu sportske opreme koje dolazi upravo iz vaterpolo sveta. Robna marka Keel pojavljuje se prvenstveno na srpskom tržištu, najviše zbog toga što je upravo ovde i nastala, dobila karakter. Tehnologija i materijali izrade profesionalnih kupaćih gaća i kostima Keel dolaze iz razvoja u kome su učestvovali stručnjaci, kao i moja malenkost. Takav tim dobro zna šta je neophodno da bi oprema bila na nivou koji zahteva profesionalni vaterpolo. Sa tim kvalitetom Keel dolazi ne samo na tržište opreme za vaterpolo, već će ponuditi i kupaće gaće i kostime za plivanje i rekreaciju -kazao je Prlainović.

On je dodao i da mu je bilo zadovoljstvo da učetvuje u sportsko-poslovnoj saradnji za koju se nada da će pored komercijalnog uspeha skrenuti pažnju na važnost bavljenje sportom, zdravlje i razvoj karaktera.

- Ovde možete videti modele koji nose moj potpis. To je sportsko-poslovna saradnja koja je meni bila zanimljiva i verujem da će biti interesantna i publici. Pored toga, mislim da je to lep način da se skrene pažnja na sport, a posebno vaterpolo i plivanje koji su vrlo važni za zdravlje, i razvoj karaktera, što je i naša poruka – rekao je novi vaterpolista Pro Reka.