Monika Seleš (44), najbolja jugoslovenska teniserka svih vremena, propustila je, u mladosti, priliku da postane- prva dama Amerike! To se, međutim, nije omaklo Slovenki Melaniji, pa sada sa njihovom decom leti po SAD i svetu.

Donald Tramp, onda milijarder i biznismen sada predsednik Amerike, upoznao je Selešovu na teniskom US openu, gde se borila za trofej na poslednjem gran slemu.

"Jurio je telefonskim razgovorima", kako je navodio "Njujork post" američki list poznat da "gleda kroz ključaonicu".

Pročitajte još: SUPRUG MONIKE SELEŠ VODI “RAT” SA GUSKAMA: Ne mogu da šetam bos, ne mogu da bacam frizbi, ne mogu da se družim sa unucima...

KAROLj Minulog maja navršilo se 20 godina od smrti Karolja Seleša, oca 13. najbolje teniserke svih vremena. Negovala ga je Monika mesecima, kao iskusna bolničarka, naročito posle iscrpljujućih hemoterapija rađenih na raku prostate. - Bio mi je prvi i jedini trener, uprkos insistiranja Italo- Amerikanca Nika Boletijerija da me je on teniski školovao na Flordi od najmlađih dana, kada sam se odselila iz rodnog Novog Sada.- kategorična je Selešova.

Kao gotovu stvar, udaja-ženidba, "Njujork post" je video i u druženju Trampa sa Monikinim roditeljima.

I pored svega, Tramp je u poteri za Monikom ostao kratkih rukava. Ali nije odustajao da juri daleko mlađe od sebe.

Bacio je oko i na lepuškastu teniserku 19-togodišnju Argentinku Gabrijelu Sabatini. Vodao je 1990. po svojim kockarnicama u Atlantik Sitiju, uprkos zabrane da osobe mlađe od 21. godine nemaju pravo ulaska u kazino. Zbog tog zadovoljstva morao je da plati popriličnu globu-

Kako ni tu, sa Sabatinijevom, nije bilo ništa od Trampove želje, "žuta štampa" se vratila na Moniku i nastavila da je udaje preko novinskih stubaca:

"Viđena je kako baca zaljubljene poglede ka 29-godišnjem Italijanu Klaudiju Pistolesiju, koji joj je treću godinu bio sparing trener i, kažu paparaci, viđen je kako izlazi u "sitne sate" iz stana Selešovih".

- On je naš veliki kućni prijatelj i mnogo mi je pomogao. Tako ćei dalje da ostane-komentarisala je četvorostruka šampionka Australija opena

Onda su se ređali ostale mladoženje: od nje 20 godina stariji Pol Alen, osnivač Majkrosofta, pa vozač formuje 1 Ajrton Sena...

Pročitajte još: VIDEO: Sabatini pobedila Selešovu u Medison skver gardenu

Svih ovih priča ne bi bilo da naš razgovor u hotelu "Soverein" u Majami Biču na Floridi, gde smo Monika i ja utanačili sadržaj prve njene biografske knjige "Monika", nije tekao ovako:

Izgledaš sjajno, kao manekenka, kada ćeš se udati?

-Nikada!

Kako nikada kada fizički izgledaš nikada bolje?

-Jednostavno, nikada se neću udati. Ima puno razloga za to, a jedan od njih je upravo tenis

Tenis?

-Da, tenis, lepo ste čuli.Pa, on mi je odneo sve što je izvan tenisa. Sva druga zadovoljstva i kao devojčice i dok sam bila u pubertetu i dok sam sazrevala u ženu, zasipana trofejima (9)na gran slem turnirima. Treninzi i samo treninzi. Turniri i samo turniri. Putovanja sa jednog na drugi kraj sveta ne stižući da se adaptiram na vremenske razlike. Pa hoteli, broja im se ne zna. Onda, povrede i pauze. Porodična i moja tragedija(atentat u Hamburgu)...Istina je, volela sam i bezgranično volim tenis, jer sam ga igrala iz najveće ljubavi. Sada, kada sam se početkom 2008. povukla iz takmičarskog karavana želim da proživim život u zadovoljstvu življenja, makar trajala kratko, ali bogato, a ne dugo i u siromaštvu!

To je rekla Monika tada, a onda, nedavno- sve porekla!

Objavljene su fotografije, gde stoji zagrljena sa nekoliko puta ženjenim Tomom Golisanom (72), preko 30 godina starijim od nje!

Pročitajte još: Šokantno priznanje Monike Seleš: "Prvi put govorim o ovome"

Ovaj milijarder, Golisano,tri puta kandidovan za gradonačelnika Njujorka (1994,1998, 2002) " težak" je skoro dve milijarde dolara, dok Selešova na bankovnom računu ima "siću" od 74 miliona zelenih novčanica.

Prvi put par se javno video na profesionalnoj hokejaškoj utakmici koju je igrao Bafalo Sejbers, inače Golisanovo vlasništvo.

Mladenci žive i na Floridi, gde je u Sarasoti palata Selešovih u kojoj živi Monikina majka Ester.

Što se tiče tenisa, Selešova se povremeno viđa na gren slemovima. Lično, zadužena je od Ženske teniske federacije(VTA) za promociju ove igre među mladima širom sveta, gde fascinira buduće zvezde belog sporta priznanjem za ulazak u Međunarodnu tenisku kuću slvnih 2009. godine.

Pročitajte još: Monika Seleš i Gabrijela Sabatini jedna protiv druge posle 18 godina u “Povratku legendi”