BEZ Đokovića i Troickog, uzdrman povredama i virusima, naš Dejvis kup tim se sprema za megdan sa Britancima. I to u sjajnoj atmosferi! Ništa ne može da poremeti srpske tenisere, pa su Tipsarević, Lajović, Krajinović, Zimonjić i Kecmanović kroz osmehe i šalu najavili četvrtfinale na Tašmajdanu (15-17. jul).

- Mnogo mi je nedostajao ovaj timski duh - poručio je Janko, povratnik u reprezentaciju. - Poslednji put sam igrao 2013. protiv Kanade pred našim navijačima. Žao mi je što posle toga zbog brojnih pehova nisam bio u prilici da igram, jer se tokom nastupa za Srbiju uvek nakupim pozitivne energije i na narednim turnirima postižem dobre rezultate.

Tipsarević je spreman da igra sva tri dana ako bude potrebe.

- Oslabljeni smo za Novaka i Viktora, ali i oni su za Endija Mareja. Imamo veliku šansu da prođemo u polufinale i odemo do samog kraja ove sezone. Osećam se dosta dobro, nadam se da moj meč u petak neće trajati pet sati, kao što svaki moj prokleti meč traje - kroz osmeh je rekao Janko.

LAJOVIĆ PRVI REKET
KRAJINOVIĆ i Zimonjić su imali problema sa povredama i virusom, a naša udarna snaga će biti Lajović.
- Ispada da sam ja ovde jedini zdrav. Treniram naporno, više od mene radi samo Kecmanović. Ali on je mlad, može da trenira po 16 sati dnevno - našalio se Dušan.