Barjaci sa likom Marka Ivkovića i sa jagodom pet godina već vijore se severnom tribinom navijača Crvene zvezde, kako na fudbalskim tako i na košarkaškim utakmicama. Mladić, poznat među Delijama kao Jagoda, tragično je izgubio život, na današnji dan 2014. godine kada ga je nožem u srce ubo navijač Galatasaraja pred košarkašku utakmicu u Istanbulu.


U sredu na meču Crvena zvezda – Mačva nekoliko stotina navijači na severnoj tribini stadiona “Rajko Mitić” uobičajno su bodrili svoj tim u osmini finala Kupa Srbije. Bez posebno spremljene koreografije.


Ivkovića su se u četvrtak setili navijači Olimpijakosa. Na zvaničnoj stranici Gate 7 gde mu je ukazana slava - iznad fotografije sa crveno-belim zvezdinim šalom, upaljenim svećama i Markovom slikom piše: 21/11/214Na Instagram profilu Delija postavljena je čitulja posvećena Marku, a ispod nje tekst: Brat naš zauvek sa nama.


Na forumu Delija, na stranici ZAUVEK sa nama, osvanuo je jedan post sa porukom: Danas je 5 godina od tragične pogibije Jagode ... ŽIVIŠ