Trener Mornara Mihailo Pavićević je posle poraza od Partizana u Baru poželeo kolegi iz suprotnog tabora Andrei Trinkijeriju brzo ozdravljenje, i uz čestite crno-belima na zasluženoj pobedi rekao:

- Ne znam iz kog razloga, da li zbog atmosfere ili nečeg drugog, ali imali smo nepotrebnu nervozu koja je bila ničim izazvana. Mi smo u igri bili samo tokom prvog poluvremena kada smo imali i kontrolu utakmice. Tada smo u par navrata imali šest-sedam poena prednosti, ali smo krenuli sa brzopletim potezima. Uzeli smo tri ili četiri šuta u prvih pet sekundi napada sa nekih devet metara – potpuno nepotrebno, pogotovo kada smo imali rezultat i igru. Odtale su sevnule kontre Partizana i oni su preuzeli prednost. U drugom poluvremenu smo promašili sve i što se može i što se ne može. Ne pamtim da je moj tim na nekom meču promašio više zicera – rekao je iskusni strateg i otkrio deo taktike na kojoj je bazirao igru protiv kluba iz Humske.

- Pokušavali smo da iskoristimo svoje prednosti. Znali smo da Zagorac teško može da čuva Pulena i da u igri jedan na jedan ima male šanse, ali je Partizan opet koristio Radeta na post-apu. Ali nije to toliko ni važno, jer kada promašimo sve, pogotovo protiv ekipe kakva je Partizan, teško da se išta može uraditi - zaključio je trener Mornara.