Kej-Si, Kej-Si“, orilo se dvoranom „Aleksandar Nikolić“ kada je Rivers kročio na parket. Tako su navijači poslali jasnu poruku iskusnom igraču koji je posle loše četvrte utakmice u Podgorici dobio neke negativne poruke na društvenim mrežama.

Ipak, zajedno sa publikom je svu tu dodatnu energiju pretočio u jednu veoma dobru partiju i 21 postignut poen kao šlag na šampionskoj torti Crvene zvezde u ubedljivoj pobedi protiv Budućnosti.

- Lep je osećaj, mada sam na to navikao još iz Panatinaikosa. Emocije su bile pozitivne, lepo sam se osećao, bilo je zabavno. Ponekad tako nešto ume da ti ulije dodatno samopuzdanje – priča Rivers za „Novosti“.

PROČITAJTE JOŠ: TOMIĆEVA TIMSKA MAGIJA: Zvezda na terenu pokazala da zaslužuje titulu i Evroligu

Osvrnuo se na oscilacije tokom finalne serije sa Podgoričanima.

- Imao sam dva lošija meča, prvi i taj četvrti. U tom drugom u Podgorici sam se borio sa prehladom, stvarno sam se loše osećao, mislio sam da sam uhvatio neki firus. Borio sam se kkoliko sam mogao, nisam hteo da koristim to kao izgovor. Kada smo stigli u Beograd osećao sam se malo bolje, oporavio sam se skoro u potpunosti.

PROČITAJTE JOŠ: MESTO NAM JE U EVROLIGI: Igrači Zvezde presrećni posle ubedljive pobede protiv Budućnosti

Tri meča u srpskoj prestonici, tri ubedljive pobede ukupnom razlikom od 100 poena.

- Tako je kako je. Posao nam je da loptu ubacujemo kroz obruč, to smo radili u beogradskim duelima veoma dobro i zaista je lepo.

Crveno-beli su se tako vratili u elitno takmičenje.

- Povratak u Evroligu je dobra stvar za Srbiju i Zvezdu. Smatram da Đordi Bertomeu treba uvek da ima srpski tim u Evroligi, ova zemlja to zaslužuje – zaključuje Riverskoji je sa Realom podigao pehar u ovom takmičenju 2015. godine.