Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog „prozora“ kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela.


Orlovima” je za plasman u Kinu potreban jedan trijumf iz ta dva meča, a u tome će im pomoći Miloš Teodosić i Ognjen Kuzmić koji se nalaze na spisku.


PROČITAJTE JOŠ: MAKABI ZAGRIZAO ZA TEODOSIĆA: Rani otkaz u Klipersima otvorio srpskom plejmejkeru put povratka u evropsku košarku


Naš nacionalni tim će se okupiti u ponedeljak 18. februara 2019. u beogradskom hotelu „Kraun Plaza“ i održaće tri treninga do polaska na put u Estoniju, koji je zakazan za 20. februar.


PROČITAJTE JOŠ: KLIPERSI DONELI ODLUKU: Teodosić postaje slobodan igrač!


Srbija 21. februara od 18.00 časova gostuje Estoniji u Talinu, dok 24. februara od 16.00 časova dočekuje Izrael u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.


SPISAK: Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Ilija Đoković, Stefan Pot, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Branko Lazić, Ivan Paunić, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović, Đorđe Gagić, Nikola Milutinov, Ognjen Kuzmić