Trener košarkaša Partizana Andrija Trinkijeri rekao je da je za večerašnju pobedu protiv Igokee najzaslužnija bila dobra igra u odbrani Vanje Marinkovića i to što je njegova ekipa imala 39 skokova.

- Jako teška utakmica. Igokea je težak protivnik, širi jako teren, puno šutera zajedno na terenu i još jedan igrač, Vilijams koji daje veliku dubinu u napadu. Bila je jako teška utakmica da se pripremi i da se igra, ali dve su ključne stvari: 39 skokova i odbrana Vanje Marinkovića. Za nas jako, jako važna utamica - rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Partizan je u Laktašima pobedio Igokeu sa 97:84, u 10. kolu ABA lige i ostvario petu pobedu.

PROČITAJTE JOŠ: MARINKOVIĆ SILNI: Partizan slavio u Laktašima, dominirao sjajni šuter crno-belih

- Ja sam veliki "Grobar", a znate zašto? Ne zato što bih sve dao da vratim ovim navijačima takvu podršku i ogromnu ljubav. Nego zato, ako ja preživim moje igrače, koji će me u grob (oterati) njihovim greškama... Zato sam "Grobar", ako to preživim uvek će biti malo bolje, svaki dan malo bolje - rekao je Trinkijeri.

Upitan o velikoj podršci Partizanu u Laktašima, Trinkijeri je rekao da to nigde na svetu nije doživeo.

- To je fantastično. Ja ne volim da obećavam ništa jer rezultat nije pod mojom direktnom kontrolom. Ja volim da obećam ono što mogu, sigurno ću se boriti i sve ću od sebe dati da bolje i ozbiljnije izgledamo - naveo je Trinkijeri.