Košarkaši Crvene zvezde Nemanja Nenadić, Aleksa Radanov i Ognjen Dobrić posetili su štand kluba poslednjeg dana Sajma sporta u Beogradu. Prethodnih dana, prostor crveno-belih posetili su brojni poznati sportisti poput Dejana Stankovića i Davora Štefaneka, koji su tom prilikom na poklon dobili dresove sa svojim prezimenom.


Neizostavna pitanja za Zvezdine prvotimce ticala su se nedavno odigranog prvog večitog derbija u sezoni, u kojem je klub sa Malog Kalemegdana slavio na gostovanju – 71:77.

- Jako bitna pobeda za nas da nastavimo kontinuitet trijumfa i dobrih igara u ABA ligi. Mnogo nam znači pobeda u derbiju, i to na gostujućem terenu, za naše samopouzdanje. U drugom poluvremenu smo počeli da radimo stvari koje smo se dogovorili uoči utakmice. Nametnuli smo ritam koji je nama odgovarao i to zadržali do kraja utakmice - istakao je Ognjen Dobrić.

PROČITAJTE JOŠ: PERPEROGLU KLjUČNI IGRAČ ZVEZDE: Lakše je kad ne razumeš srpski


Zvezdin bek se osvrnuo i na značaj Sajma sporta.

- Naš klub svake godine učestvuje na Sajmu, sada po prvi put imamo i naš štand, i mislim da je to izuzetno dobro i važno i za naš klub, i za promociju košarke. Sajam sporta je sjajna manifestacija, pre svega jer se prave vrednosti promovišu mladim ljudima –poručio je Dobrić.