Promene na klupi Olimpije. Aleksandar Nikitović će zameniti Zorana Martića sa kojim je dogovoren sporazumni raskid saradnje.

- Velika je čast dobiti poziv od uprave Olimpije i još veća je čast biti deo tako velike organizacije. U narednom periodu imamo nekoliko ciljeva. Prvi je, svakako, da pobegnemo sa dna u svim takmičenjima i želimo da pokažemo napredak već u prvim narednim utakmicama. Pre svega hoćemo da se pomerimo iz “donjeg doma” u regionalnom takmičenju. Posle duela sa FMP-om čeka nas reprezentativna pauza tokom koje ćemo pokušati da treniramo, radimo i nadam se da ostvarimo pozitivne rezultate - rekao je Nikitović.

Reči hvale je imao i prvi čovek kluba Roman Lisac.

- Tim će do kraja sezone predvoditi Nikitović koji je bio jedna od ključnih karika stručnog štaba srpske reprezentacije. Na klupi ćemo imati stručnjaka koji će pokušati da podigne i probudi ekipu. Ne očekujem dalje jačanje igračkog kadra, jer smo uvereni da tim ima dovoljno kvaliteta da se podigne na viši nivo i ispuni ciljeve koji su postavljeni pred početak sezone. Želimo da u najkraćem mogućem roku počnu da prikazuju bolju igru i da vrate navijače na tribine - poručio je Lisac.