KK Crvena zvezda od ponedeljka će početi prodaju godišnjih karata za nastupajuću sezonu, a srpski šampion tim povodom obratio navijačima na zvaničnom sajtu kluba.

- KK Crvena zvezda mts podseća sve zainteresovane, da u ponedeljak 03. septembra 2018. godine, počinje prodaju sezonskih ulaznica za novu sezonu, koja startuje 28. septembra utakmicom ABA lige u Beogradu (Cibona).I ove godine klub se potrudio na sve moguće načine, da olakša prodaju sezonskih karata svim zainteresovanima, tokom 30 dana koliko je planirana prodaja.Najvažnija olakšica osim vrlo povoljne cene je i popust od 1000 dinara, koji će za razliku od prethodne sezone, biti obezbeđen samo za nosioce članske karte kluba "ZVEZDAŠ”.

Klub podseća, da svi koji do sada nisu izvadili člansku kartu, moći će bez mnogo muke to da urade u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, pre nego što kupe novu sezonsku kartu i to bez dodatnih troškova (klub preuzima na sebe trošak izdavanja kartica).

Takođe, tu pogodnost mogu ostvariti i osnovne "Zvezdaš” kartice i kartice višeg nivoa (bronzana, srebrna, zlatna, platinasta i dijamantska) koje su pojedinci obezbedili kroz donacije svom klubu. Svi vlasnici "Zvezdaš” kartica će biti u mogućnosti da na Malom Kalemegdanu personalizuju svoje članske kartice!

Sve detalje vezane za kupovinu sezonskih karata za utakmice u organizaciji KK Crvena zvezda možete pronaći OVDE.