Triling u Igokei. Mešavina mladosti i iskustva u ekipi iz Aleksandrovca. Klub želi da napravi nešto u prestojećoj sezoni ABA lige, a u tome će im pomoći tri nova igrača – Vuk Radivojević, Nikola Pešaković i Josip Miklić.

Iako je prethodni period proveo na treninzima Željka Obradovića u Fenerbahčeu, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde će karijeru nastaviti u Igokei.

– Tokom poslednje četiri godine nikad ovako dobro nisam fizički bio spreman na početku sezone i sa te strane neću imati problema. Kada su igrači u pitanju, Ćapina odlično poznajem iz mlađih selekcija kada smo igrali zajedno, kao i Dimića iz FMP-a i Komatinu, jer je dobro igrao za Igokeu one sezone kada su napravili najveće iznenađenje u ABA ligi. Ostale momke ne poznajem lično, ali sam za mnoge čuo i znam gde su igrali. Raduje me što je ekipa mlada i energična i što želi da napreduje – rekao je Radivojević za zvanični sajt novog kluba.

Kao jedan od iskusnijih igrača imaće posebnu ulogu u timu i na neki način biće mentor mlađim igračima.

– Sigurno je da ću se truditi da mlađim prenesem deo znanja, jer se sećam kada sam i ja bio u sličnim situacijama. Sa 22 godine u Zvezdi najviše su mi pomagali stariji članovi, Milan Gurović i Igor Rakočević, od kojih sam mnogo naučio. Sada sam ja u situaciji da pomažem mlađima zajedno sa ostalim igračima i trenerom – poručio je Radivojević.

Nikola Pešaković (1991. godište) je trenirao sa Partizanom, ali je odlučio da potpiše ugovor sa Igokeom, dok je Mikulić dve godine mlađi od njega, visok je 215 centimetara i igra na poziciji centra.