VRATAkluba otvorena su samo za pojačanja. Vojvodina je, po svemu sudeći, stavila tačku na odlaske i pred nastupajuću sezonu ne želi da se odrekne usluga nijednog od svojih fudbalera.

S druge strane, kao što je Mladen Jovanić, sportski direktor kluba, nagovestio dan ranije, Novosađanima je u sredu pristupilo prvo od tri najavljena pojačanja. Za tim sa "Karađorđa" potpisao je na dve godine Nikola Mojsilović (22), napadač Jagodine.

Reč je o rođenom Beograđaninu koji je u karijeri igrao za Balkan Mirijevo, Radnički Obrenovac, Zemun, IM Rakovica i Jagodinu, odakle je došao u Novi Sad.

- To je igrač koji je po oceni struke potreban ekipi, pre svega da pojača konkurenciju na poziciji levog krila - kaže Jovanić. - Istina je, reč je o prvom od tri najavljena pojačanja. Drugo pojačanje trebalo bi da bude Slobodan Novaković, fudbaler ponikao upravo u našem Omladinskom pogonu, koji se dokazao na superligaškim terenima i nadamo se da ćemo uskoro sve da se dogovorimo. Treće pojačanje neka zasada ostane zagonetno, a mogu da kažem da je reč o "špicu", klasičnom centarforu i da bi to pitanje trebalo da se reši do početka prvenstva.

BEZ KONKRETNE PONUDE

NIJE tajna da su na meti inostranih menadžera Radoja, Babić, Gaćinović, Alivodić i Poletanović.

- Činjenica je da postoji interesovanje posebno za Babića, Gaćinovića i Radoju, ali jednako tako je istina da još uvek niko od zainteresovanih klubova nije poslao konkretniju ponudu.