Još samo formalnosti dele Mladena Jeremića od parafa na ugovoru sa Igokeom. Prema rečima predsednika Igokee Borisa Spasojevića, koje prenosi „Glas srpske”, dolazak bivšeg igrača FMP, Hemofarma i Ređo Emilije je gotova stvar.

- Prihvatili smo sve odredbe ugovora, Mladen samo još treba da potpiše i ne verujem da će biti ikakvih komplikacija. U ovom trenutku Jeremić je 99 odsto naš igrač... - rekao je predsednik Igokee Boris Spasojević.

Jeremić je prošle sezone igrao u Venecueli za ekipu Bukanjeros de La Guaira, a uprava kluba iz Aleksandrovca će uskoro dovesti još pojačanja.

- Pregovaramo sa trojicom igrača i oni bi uskoro trebalo da stave paraf na ugovore. Ne mogu da spominjem njihova imena dok ne bude sve gotovo... - objasnio je Spasojević za „Glas srpske”.

Nezvanično, reč je o igračima na pozicijama beka, krila i centra. Igokea će organizovati i kontrolne treninge, na kojima će proveriti kvalitete određenih igrača.

- Planiramo da 4. avgusta započnemo kontrolne treninge na kojima ćemo okupiti nekoliko manje afirmisanih igrača iz BiH i regiona i videti da li neko od njih može da ispuni naše uslove - istakao je Spasojević.

Igokea će sledeće sezone u takmičenje u ABA ligi ući sa potpuno drugačijim timom. Ugovore imaju Draško Knežević i Aleksandar Radukić, kao i Željko Klještan koji će sledeće sezone igrati u nekom drugom klubu kao pozajmljeni igrač.