CRVENA zvezda je dovela pojačanje – spoljna, bekovska linija od danas je jača za Nikolu Vasića (194, 27), igrača sa iskustvom koji je u karijeri nosio dresove FMP, Alikantea, Trijumfa, Fuenlabrade, Kijeva i Plotiehnika.


Vasić je letos trenirao sa Zvezdom, prošao je kompletne timske pripreme na Zlatiboru, a u prijateljskom meču protiv Slobode u Užicu doživeo je povredu mišića koja ga je u dobroj meri omela da i ranije potpiše ugovor sa crveno-belima. Vasić se u međuvremenu uspešno oporavio, sve vreme je vredno trenirao sa ekipom pa je trener Svetislav Pešić odlučio da ga stavi u takmičarski pogon.


- Veoma mi je drago da sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom prvenstveno što je tu trener Svetislav Pešić sa kojim ću kroz rad sigurno imati priliku da još više napredujem. Ekipa je odlična, veoma dobro poznajem sve saigrače s obzirom da sam sa njima dugo trenirao. To će mi u velikoj meri pomoći da se lako adaptiram jer sam praktično već u sistemu. Nadam se da ću svojim igrama pomoći ekipi da zabeleži bolje rezultate, a posebno zadovoljstvo mi pričanjava činjenica da ću imati priliku da igram pred najboljim navijačima – poručio je Vasić


Direktor kluba Davor Ristović istakao je zadovoljstvo angažovanjem Vasića.:


- Radi se o iskusnom igraču, izvanrednom šuteru i nadam se da će u velikoj meri pomoći našoj mladoj ekipi. Dolaskom Vasića ne završava lista naših pojačanja. I dalje tražimo najbolje rešenje koje će se uklopiti u naš sistem i doneti nam dodatni kvalitet – istakao je Ristović.