Od specijalnog izveštača iz Mančester junajteda

Boravak u “Vilijam Hilu” je raj na zemlji za svakog kladioničara. Nema tog koji se razume u kvote, da se našao u Engleskoj, a da ne poseti najpoznatiju svetsku kladionicu.


Posle odlaska u obilazak “Etihada”, stadiona Mančester sitija reporter “Novosti” iz Velike Britanije, fantastičan poznavalac kvota, svratio je i do jednog od mnogobrojnih objekata “Vilijam Hil”. Buka, žamor, svetla, monitori, liste na sve strane prvo “napadaju” čulo sluha i vida. Odmah je jasno, čak i iz ove gungule, da se Englezi najčešće klade na trke pasa i konja.


Ali pošto navijače Partizana i Zvezde ovih dana najviše zanima fudbal potražili smo kvote na naše ekipe. Stručnjaci iz “Vilijam Hila” procenili su da se uložen novac na Partizan, u slučaju pobede protiv Mančester junajteda, množi sa 9, dok je Crvena zvezda, dan ranije, protiv Totenhema bila malo bolje procenjena pa je kvota na nju, u slučaju trijumfa, bila 6.5.


Koliko god mi kod kuće, na dan međunarodnih fudbalskih utakmica, raspravljamo danonoćno o mečevima koji slede Englezima nije baš mnogo stalo da se bave ovim utakmicama van stadiona. Tokom boravka u kladionici niko svoj novac nije uložio u tiket sa duelom Mančester junajted - Partizan.