VISOK presing i tranzicija za brzu završnicu, model je igre po kojem će fudbaleri Vojvodine danas u derbiju s Partizanom pokušati da pomrse konce „crno- belima“. To potvrđuje Ranko Veselinović, kapiten Novosađana i naglašava da prethodna dva izdanja njegovog tima na „Karađorđu“, gde nisu blistali, nagoveštavaju da bi u Beogradu mogli da naprave dobar posao.


- Igramo bolje na strani nego kod kuće. Definitivno. Ne znam zašto je to tako, ali smo u gostima nekako rasterećeniji, lopta brže ide… - kaže Veselinović i naglašava da takav zaključak ne znači da Vojvodina preti „crno- belima“.


PROČITAJTE JOŠ: MILOŠEVIĆ PROGOVORIO: Nije tačno da sam želeo da odem


- Partizan je Partizan, skup odličnih pojedinaca i dovoljno je samo jedan da bljesne i potezom reši meč. Klub u Humskoj jedan uvek ima adute i karte u svojim rukama. Za obe ekipe derbi je prilika da se potvrdi izlazak iz blage krize a za nas je sve osim poraza, uspeh. Naravno, mi ćemo ići na sva tri boda, kao i uvek, jer je to jednostavno, stav ekipe, stručnog štaba, uprave i navijača - poručio je Veselinović.