Fudbaleri Partizana rekli su da je subotnji poraz od Mladosti težak i da će dati sve od sebe da se vrate na pravi put.


- Težak poraz u ovakvoj situaciji, ali okrećemo se novoj takmičarskoj utakmici. Igramo svaka tri-četri dana, tako da sve što se desilo moramo da arhiviramo i izvučemo pouke. Daćemo sve od sebe da se vratimo na pravi put. Ima još dosta da se igra ništa nije gotovo - rekao je Slobodan Urošević posle utakmice u Lučanima.

Partizan je izgubio od Mladosti u Lučanima 1:0, u 12. kolu Super lige Srbije.

- Teško je kada izgubiš utakmicu. Posebno što je ovo drugi poraz zaredom uključujući onaj sa Voždovcem. Nismo smeli ovo da dozvolimo, morali smo da uđemo agresivnije i bolje - kazao je Urošević.

Njegov saigrač Bojan Ostojić izjavio je da su fudbaleri Partizana jedini krivci za neuspeh.

Pročitajte još MILOŠEVIĆ ZA “NOVOSTI”: A “hteo” sam da bijem igrače...

- Jedini krivci za neuspeh smo mi igrači, ali imamo ogroman pritisak i moramo da se nosimo sa tim kako znamo i umemo. Sigurno je nama najteže što se tiče rezultata u domaćem prvenstvu, ali se iskreno nadam da ćemo početi, što moramo, da rešavamo šanse na svakoj utakmici. Stvaramo dosta šansi, ali jednostavno gol neće - naveo je Ostojić.

Dodao je da je Partizanu mnogo teže da igra u prvenstvu nego u Ligi Evropa.

- Mislim da nam je mnogo teže da igramo u domaćem prvenstvu nego u Evropi jer sve ovo što se dešava na drugim utakmicama verovatno utiče na sve nas. Mi moramo da zaboravimo ovu utakmicu što pre i da se dobro spremimo za sledeću. Moramo da gledamo u naše dvorište i ne smeju da nas pogađaju drugi rezultati i situacije koje se dešavaju, a to svi prepoznaju kao i navijači Zvezde - rekao je Ostojić.

Pročitajte još Milošević: Uspeli smo, ne znam kako, da više problema imamo u prvenstvu nego u Ligi Evropa