Nije lako Ole Gunaru Solskjeru da se tokom reprezentativne pauze posveti samo radu sa ekipom Mančester junajteda, u pokušaju da posrnulog giganta vrati na pobednički kolosek.

Svakodneno, pre svih ostvrvski mediji, pišu o potencijalnim naslednicima norveškog stratega na klupi “crvenih đavola”, kojem je, navodno, predstojeći derbi protiv Liverpula mogao da bude prekretnica u životu na “Old Trafordu”.

Naime, spekuliše se da bi Solskjer u slučaju poraza od najvećeg rivala mogao da dobije otkaz, a posle “L'Ekipovih” saznanja o mogućnosti da “đavole” preuzme Loran Blan, “Dejli mejl” navodi Masimilijana Alegrija kao ozbiljno rešenje za užarenu klupu na “Tratru snova”.

Britanski list navodi i da doskorašnji strateg Juventusa, ukoliko bi preuzeo menadžersku ulogu u Mančesteru, u stručni štab namerava da pozove nekadašnjeg francuskog reprezentativca Patrisa Evru, koji je na kraju prošle sezone rešio da stavi tačku na profesionalnu igraču karijeru.
 
Podsetimo, Evra je čak osam godina nosio dres Junajteda, bio je na “Old Trafordu” kada je Mančester na čelu s Aleksom Fergusonom bio na vrhuncu moći, pa nema sumnje da bi bio od velike pomoći italijanskom strategu u periodu prilagođavanja na ostrvski fudbal i način rada u Mančester junajtedu.