U novom broju lista za kladioničare “Tip” možete pročitati predloge za mečeve predstojećeg vikenda.


* ALEKSANDAR PELIĆ trener Ripenzije iz Temišvara (Rumunija 2)


METALOGLOBUS - TURNU MAGURELE 1X

- Igra Metaloglobusa ponajviše zavisi od raspoloženja braće Herea koji su ostavili trag u belgijskom fudbalu, a sada proživljavaju drugu mladost u Rumuniji. Reč je o izuzetno kvalitetnim fudbalerima koje znaju da sputaju samo godine(34). Inače, što se tiče znanja nema im ravnih u ligi. Sada, motiv će da imaju, Turnu Magurele je lider, ali pitanje je koliko će da imaju „vazduha“. Inače, u Turnuu je velika frka pošto se gazda posvađao sa trenerom, a potom ga i oterao.


* DRAGAN IVANOVIĆ bivši trener Napretka i Bačke, prognozira Prvu ligu Srbije


BAČKA - ZEMUN 1

- Bačka ima dobar tim. U dosadašnjem delu prvenstva nisu imali adekvatne rezultate, ali kako sezona bude odmicala očekujem da se priključe vodećima. Domaćin bi bodovima morao da bude znatno bliži od Zemuna koji na strani ne blista.


* DUŠAN LAGATOR (Soči) o mečevima Druge lige Rusije


SPARTAK M. II - TORPEDO 3+

- Spartak je nepredvidiv, imaju mlad tim, kod kuće često primaju golove, sigurica mi je 2+, ali ne znam kolika je kvota pa igram za gol više.* MILOŠ NINKOVIĆ kapiten Sidneja, pred start najjače lige Australije


VELINGTON - VESTERN J. 2

- Vestern Junajted, iako je novajlija, nije ni malo naivan. Iz Livorna je stigao Italijan Dijamanti, Udinezea Grk Kone,a imaju iskusnog trenera Marka Rudena koji može dobro da namesti ekipu.


* DEJAN LEKIĆ doskorašnji napadač Kadiza o mečevima Segunde


ĐIRONA - ELČE 1

- Đirona je vezala dve pobede, a igra na svom terenu protiv Elčea koji je prilično bezopasan ove sezone.


Opširnije u štampanom izdanju Tipa ili na www.tip.rs