NENAD Lalatović vratio se protiv Spartaka (2:0) na klupu Vojvodine. Šef struke novosadskog tima konačno je progovirio o izdržana tri meča suspenzije i ukupne kazne od 800.000 dinara zbog ispada na meču sa Radničkim.

- Kazna je sigurno bila zaslužena, jer sam napravio ispad, ali to ne bih uradio da mi neko, nije bitno ko, dva puta nije vređao moju pokojnu majku i da me njihov navijač nije pljunuo u lice. Tek tada sam odreagovao, a voleo bih da se utakmica prekida i onda kada vređaju mene i psuju moju kćerku. Smatram da i ja, kao trener, imam osećanja prema svom detetu i zato bih zamolio Fudbalski savez i naše sudije da prekinu utakmicu i onda kada ceo stadion skandira šta će da radi mojoj kćerci, jer jednostavno to me boli isto kao što i druge boli onda kada vređaju njih - u dahu je govorio Lalatović.

Trener Novosađana se nada da bi Vojvodina duže mogla da ostane na prvom mestu.

PROČITAJTE JOŠ: Lalatović plaća još 300.000 dinara!

- Jednom sam se možda loše izrazio kada sam rekao da nas titula ne zanima, jer naravno da nam je to najveća želja. To je teško, ali nadamo se i ukoliko je mogao Lester u Engleskoj, zašto i mi ne bismo mogli u Srbiji? Međutim, ja to ne izgovaram zato što ne želim da provociram druge sa tim izjavama, ali navijači Vojvodine i ja se potajno tome nadamo. To bi bio fenomenalan san, a da li ćemo ga dosanjati, to ne znam. Ono što znam jeste da bih dao 10 godina svog života da se tako nešto desi - poručio je trener "lala".

O NAMEŠTANjU MEČEVA NI REČ

Lalatović je govorio samo o onome što njega boli, ali ne i o ključnoj rečenici: "Ja ću da kažem koje su utakmice nameštene", koja je i podigla skandal na najviši nivo i zbog čega je, uostalom, i bio rigorozno kažnjen.

Izjave o tome je u pisanoj formi poslao disciplinskoj komisiji FS Srbije.