Fudbaler Arsenala Pjer-Emerik Obamejang nazvao je danas izvršnog direktora Borusije Dortmund klovnom nakon što ga ovaj optužio da se u londonski klub prešao samo zbog novca.

Izvršni direktor Dortmunda Hans Joahim Vacke je u intervjuu za Zidojče cajtung rekao da je Obamejang sigurno lepo zarađuje u Arsenalu, ali da je i tužan jer Ligu šampiona može da gleda samo na TV-u.

"Obamejang igra sjajno u Arsenalu. Sigurno mu je toplo oko srca kad pogleda bankovni račun, ali sredom je tužan jer Ligu šampiona može da gleda samo na TV-u", rekao je Vacke.

Obamejang mu je danas ogovorio.

"Bolje za tebe da ne govorim zašto sam zaista napustio Dortmund, gospodine Vacke. Vi ste takav klovn. Sećam se kada ste rekli da nikada nećete prodati Usmana (Dembelea), ali onda ste videli više od 100 miliona evra i prvi ste uzeli novac. Ne pričajte o novcu, molim vas. Ostavite me na miru", napisao je Obamejang na Tviteru.

Obamejang je u Arsenal prešao iz Dortmunda u januaru 2018. On je postigao do sada 39 golova na 56 premijerligaških utakmica, uključujući i sedam ove sezone.