Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je posle večerašnjeg remija sa AZ Alkmarom u Ligi Evropa da je njegova ekipa propustila da pobedi, kao i da su dva primljena gola taktička nedisciplina.

"Opet smo propustili da pobedimo na našem stadionu, s obzirom na to da smo stvorili veliki broj šansi i sam razvoj situacije. Dobro je da smo došli u situaciju da nismo zadvoljni s bodom u Evropi", rekao je Milošević novinarima posle utakmice.

Partizan je večeras na svom stadionu igrao nerešeno 2:2 protiv AZ Alkmara u prvom kolu Lige Evropa.

"Opet smo loše počeli, ali kada smo došli do igre, bilo je mnogo lakše. Naišli smo na protinika koji želi da igra i ima izuzetan kvalitet u napadu, što smo mogli da vidimo. Znali smo da mogu da nam stvore probleme, ali kada vodite 2:1 i imate igrača više da primite ol iz kontranapda je nedopustivo. To je nešto o čemu treba da razmišljamo, jer to je deo taktičke nediscipline", rekao je trener Partizana.

On je kazao da ekipa ovaj meč mora što pre da arhivira, kao i da odbrana Partizana nije lošiji deo ekipe.

"Ne gledam tako, da je odbrana lošiji deo ekipe. U modernom fudbalu postoji faza odbrane i faza napada. Mi se kod drugog gola nismo branili kao tim i kao što sam rekao to je stvar taktičke discipline", kazao je Milošević.