NASTUPIĆE bez najisturenijeg napadača, ali i pored toga od svojih izabranika u sutrašnjemderbiju sa Crvenom zvezdom (18.45) na "Karađorđu" očekuje partiju koja donosi bodove. Nenad Lalatović, trener vodeće Vojvodine, neće moći da računa na centarfore, Bojana Matića i Nemanju Nikolića, zbog parnih kartona i povrede, pa će ulogu špica, najverovatnije poveriti Vinsentu Ezeu.

- Zvezdi i Partizanu treba čestitati na ulasku u grupnu fazu Lige šampiona, odnosno, Lige Evrope, a o našem najtrofejnijem klubu, ne bi trebalo trošiti reči, jer činjenica da su ponovo u evropskoj eliti dovoljno govori o njihovoj snazi - kaže Lalatović. - Nas to ne plaši, ali nas obavezuje da se pokažemo u što lepšem svetlu i da pokušamo da pobedimo. Ako tako ne razmišljamo, ne bi ni trebalo da se bavimo sportom. Zvezda će želeti da nas pobedi, s obzirom na to da smo na vrhu tabele. Ali naša želja za pobedom, duplo veća.

Novosadski strateg naglašava da se Zvezdi ne sme pretiti.

- Neće se oni opustiti, jer trenutno naš najbolji trener Vladan Milojević, neće to dozvoliti, niti odmarati ekipu. Nastupiće, uveren sam, u najjačem sastavu iako trenutno imaju najveći fond kvalitetnih igrača, a mojim izabranicima je to prilika da vide gde su - kaže Lalatović.