MOGUĆI "kambek" Miloša Degeneka je ovih dana najzanimljivija tema na "Marakani". Crvena zvezda intenzivno pregovora sa Al Hilalom, jer želi da vrati stamenog štopera sa kojim bi bila mnogo jača u poslednjoj liniji pred važne bitke za novi pohod ka Ligi šampiona.

U ovom, još nezavršenom poslu postoje neke sličnosti sa slučajem Boaćija, kada je otišao pa se vratio iz Kine.

Klub iz Saudijske Arabije je u prethodnom periodu doživeo reorganizaciju, preuzeo ga je novi sportski menadžment, pa je u tim, novim opkolnostima Degenek dobio signal da se na njega ne računa, iako je prethodnih šest meseci bio standardan prvotimac.

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ZVEZDA PREKO 1.000: Aktuelni šampion Srbije osvojio najviše bodova od 2006. godine

Kao što je poznato, Al Hilal je Zvezdi platio 3,6 miliona evra i sada pokušava da ga proda i povrati što više uloženih sredstava. Međutim, pravih ponuda još nema, pa je "u igru" uskočio srpski šampion i zatražio pozajmicu. Crvena zvezda je spremna da izdvoji između 350.000 i 400.000 za godinu dana, naravno, uz procente od naredne prodaje. Saudijci se još ne izjašnjavaju, ali su pregovori u toku i Zvezdine šanse sve više rastu.

Ukoliko se sve kockice poklope i timovi postignu dogovor, Degenek (25) bi bio kapitalno pojačanje. Njegove sposobnosti i energija su uvek dobrodošli, samo se treba setiti revanša u Salcburgu i njegove bitne uloge u istorijskom meču za plasman u Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJAN GEST ŠAMPIONA SRBIJE: Zvezda snosi troškove povratka povređenog Litvanca

Poznato je i sa koliko je ljubavi i strasti doživljavao Zvezdu i crveno-beli dres, pa je prilikom odlaska često ponavljao da će se jednog dana vratiti. Možda se to uskoro i desi.