PORTUGALAC Tomane potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom koja je za njega platila obeštećenje 800.000 evra ali će se ovaj slučaj naći na sudu u Portugaliji, piše "Abola".

Tondela je, bar prema pisanju lista, pokušala da prevari Gimaraeš (35 odsto vlasnik ugovora) i Arouku (15 odsto vlasništva) jer je prijavila da je transfer samo 250.000 evra.

Gimaraeš i Arouka su tužili Tondelu, a s obzirom da su u današnje vreme transferi transparentni videćemo kakav će rasplet biti na sudu.

PROČITAJTE JOŠ: Predrag Jokanović: Tomane podseća na Aguera

Predsednik Upravnog odbora Aruke Žoel Pinjo imao je šta da kaže o transferu Tomanea posle jučerašnjeg prijateljskog meča sa Vitorijom Gimaraeš.

- Ja ne mogu da razumem da je Tondela odbila predlog Vitorije Gimareaš da za 500.000 evra proda 50 posto prava na Tomanea. A zatim je prihvatila 250.000 evra za kompletan posao - poručio je prvi čovek Aruke.

PROČITAJTE JOŠ: POREDE GA SA VIJEIROM: Tomane ima velike ambicije na "Marakani"

Podsetimo, iz Tondele su više puta isticali da je Tomane želeo samo u Zvezdu. Za sada, nema nikakvih naznaka da bi beogradski crveno-beli mogli da na bilo kakav način odgovaraju zbog ovog spora portugalskih klubova.