TEST iz matematike možda u Srbiji može da se "provali", ali fudbaleri Srbije nisu "provalili" vršnjake iz Austrije, pa je ogromno pitanje čemu mogu da se nadaju sa Nemačkom.

Večeras u 21.00 u 2. kolu Prvenstva Evrope "orlići" u Trstu igraju sa "pancerima" u utakmici u kojoj moraju da budu potpuno drugačiji nego u ponedeljak uveče kada ih je Austrija prelako savladala sa 2:0. Iste večeri Nemci su se poigrali sa Dancima (3:1) i najavili su da se selekciji Gorana Đorovića ne piše dobro...

PROČITAJTE JOŠ: Srđan Jovanović sudi na Evropskom prvenstvu za mlade

- Teško da mogu da se izbroje sve greške koje smo napravili na utakmici sa Austrijom. Duel protiv Nemačke je sigurno najteži ispit u našoj grupi, to smo znali i pre početka EP, ali se nadam da ćemo protiv najtežeg rivala biti u najboljem izdanju - optimista je desni bek Milan Gajić. - Realno, Nemačka je mnogo jači protivnik od Austrije i mi smo toga svesni. Ako greške svedemo na minimum i zaigramo najbolje što znamo, imamo čemu da se nadamo. Fudbal je čudna igra i samo jedna noć, samo jedan meč, mogu da promeni sve.

RASPORED

2. kolo

Danska - Austrija večeras (18.30)

Srbija - Nemačka večeras (21)

Nemačka 1 1 0 0 3:1 3

Austrija 1 1 0 0 2:0 3

Danska 1 0 0 1 1:3 0

Srbija 1 0 0 1 0:2 0

3. kolo (23. jun): Srbija - Danska, Nemačka - Austrija (svi u 21).

o U polufinale idu tri prvoplasirane ekipe i najbolja drugoplasirana selekcija. U slučaju istog broja bodova u grupi, računaće se međusobni dueli.