FUDBALSKI prijatelji Gorana Bunjevčevića koji je preminuo 28. juna prošle godine, na terenu će se setiti nekadašnjeg asa Crvene zvezde i Totenhema i sportskog direktora FSS. U "Kući fudbala" u Staroj Pazovi u 18 časova (Arenasport 1) počeće memorijalni meč u čast velikog čoveka koji je bio džentlmen na terenu i van njega.

- Bunja je bio saigrač, prijatelj, ali kada ga se danas setimo, shvatamo da je bio i više od toga. Njemu u čast odigraćemo fudbalsku utakmicu o kojoj će tek da se priča - najavljuje ovaj meč Darko Kovačević, aktuelni sportski direktor A tima.

Na teren će izaći dva tima. Na klupi onog iz generacije Crvene zvezde u kojoj je igrao Bunjevčević sedeće Slavoljub Muslin i Zoran Filipović, dok će ekipu Bunjevčevićevih prijatelja sa klupe da vode Ljubiša Tumbaković, Vladan Milojević i Aleksandar Janković.

Dugačka je lista onih koji će se pojaviti s jedne ili druge strane terena u revijalnom memorijalnom meču koji čija će poluvremena trajati po 30 minuta. Neke od najvećih zvezda predvodiće: Dejan Savićević, Dejan Stanković, Perica Ognjenović, Nikola Žigić... sa jedne, a Zoran Mirković, Savo Milošević, Predrag Mijatović, Vladimir Ivić, Dragiša Binić, Saša Ilić... sa druge strane terena.

SPEC. VN
ZANIMLjIVO je da će u ekipi Bunjinih prijatelja da zaigraju i aktuelni predsednik FSS Slaviša Kokeza i selektor "orlova" Mladen Krstajić.