GORAN Bunjevčević, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i engleskog Totenhema, i sportski direktor FS Srbije, preminuo je 28. juna prošle godine od posledica moždanog udara. Njemu će sledećeg utorka, 21. maja, na Memorijalnom meču u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi još jednom da se za sve oduže nekadašnji saigrači, rivali i prijatelji iz domaćih i stranih klubova.


Mlađi Goranov brat, Mirko Bunjevčević će, u saradnji sa FSS, da organizuje ovaj poseban i vrlo emotivan susret, na kojem će u utakmici od dva puta po 30 minuta igrati generacija Crvene zvezde iz perioda od 1997. do 2001. godine, kada je pokojni Goran nosio crveno-beli dres i njegovi saigrači iz reprezentacije.

U ovom timu nastupiće: Nenad Lalatović, Dejan Stanković, Milivoje Vitakić, Mihajlo Pjanović, Branko Bošković, Goran Drulić i drugi. Trener ove ekipe biće Slavoljub Muslin, pored kojeg će sedeti Zoran Filipović.

Pročitajte još Bunjevčević: Ne sme da se zarađuje 100.000, a troši sedam miliona

S druge strane, u timu Bunjevčevićevih nekadašnjih saigrača iz reprezentacijue biće: Dejan Savićević, Nemanja Vidić, Predrag Mijatović, Savo Milošević, Mateja Kežman, Saša Ilić, Vladimir Ivić, a iz Londona se čeka potvrda dolaska saigrača iz Totenhema, Tedija Šeringema i Robija Kina. Na klupi ovog tima sedeće Ljubiša Tumbaković i Vladan Milojević.