Fudbaler Real Madrida Garet Bejl obavestio je upravu da ne namerava da ode ovog leta i da će ostati u klubu do kraja ugovora, do juna 2022. godine.

Bejl je 2016. godine produžio ugovor sa Realom, ali je više pauzirao zbog povreda nego što je igrao. Posle slabijih igara, navijači su ga kritikovali i zvižde mu, a nije u dobrim odnosima ni sa pojedinim saigračima.

PROČITAJTE JOŠ: ZIDAN HOĆE DA SE REŠI BEJLA: Real šalje Velšanina na pozajmicu

Kako je preneo španski AS, Bejl je preko svog menadžera obavestio upravu kluba da ostaje u Realu, sa kojim je osvojio tri Lige šampiona, šampionsku titulu i Kup kralja.

Početkom aprila njegovom menadžeru Džonatanu Barnetu rečeno je na sastanku sa predstavnicima kluba da Bejla niko neće sprečavati da ode ako to bude želeo, a čak bi mu bilo dozvoljeno da bira novi klub.

Posle toga sastanka Barnet je rekao da je "njegov klijent srećan u Real Madridu".

PROČITAJTE JOŠ: MARSELO NE IDE KOD RONALDA: Real je moj dom

Bejl je početkom godine rekao da "nije baš najbolji prijatelj" sa trenerom Zinedinom Zidanom, koji je nedugo zatim preuzeo ekipu.

Velšanina su kritikovali pojedini saigrači, pošto ne želi da prisustvuje zajedničkim okupljanjima, ali i jer nije naučio španski jezik, zbog čega se teže sporazumevaju.