NIŠTA ko zna koji put od Ilije Stolice, nema ni povratka Marka Nikolića, na klupu Partizana bi, kako saznaju "Novosti", veoma brzo trebalo da sedne Savo Milošević. Ovo je iznenađujuće vest za sve, jer se ime bivšeg golgetera crno-belih nije pominjalo u svim problematičnim situacijama u poslednje vreme kada bi ova tema bila otvorena u Humskoj.

Kad bi pozicija šefa stručnog štaba bila upražnjena, prvi gavorit je u poslednjih nekoliko puta bio Stolica. On se. međutim, ni na sastanku u ponedeljak nije dogovorio sa čelnicima Partizana, koji su morali da krenu ddalje u potragu za naslednikom Zorana Mirkovića.

PROČITAJTE JOŠ: Marković opet trenira: Odlično se osećam

Velika želja uvek je i Marko Nikolić, koji je sjajno komandovao do suple krune pre dve godine. Postohali su i tu kontakti, ali dogovor nije postignut. Kad je i povratak Nikolićadefinitivno postao nemoguća misija, neočkivano je prvi plan izbio Savo Milošević.

Očekuje se da veoma brzo predsednik Milorad Vučelić razgovara o detaljima sa bivpim asom. Ako postignu dogovor, sve bi morao da aminuje i Upravni odbor crno-belih. Sve to bi moglo da se dogodi veoma brzo, pa bi Milošević već u sredu mogao da postanenovi šef struke.

PROČITAJTE JOŠ: Vuletić o zahtevu Zvezde za priznavanje titule iz 1946: Silovanje istorije; Terzić: Pravnici će reći

PARTIZAN OD MALENA

SAVO Milošević je rođen 2. septembra 1973. godine u Bijeljini i još kao dečak došao je među crno-bele. Dres prvog tima nosio je od 1992. do 1995. odigrao je 98 mečeva i postigao 65 pogodaka, a potom je dugo igrao u inostranstvu (Aston Vila, Saragosa, Parma, Espljnjol, Selta, Osasuna, Rubin).

Dres reprezentacije nosio je čak 102 puta (37 golova).