NEMA haosa u Partizanu, niti će ga biti! To je zaključak Upravnog odbora kluba koji je sedmoj sili posle dvočasovnog sastanka u Zemunelu preneo predsednik Milorad Vučelić. On smatra da rukovodstvo crno-belih poseduje potrebnu snagu i energiju da izađe na kraj sa problemima koji su kulminirali ostavkama sportskog direktora Ivice Ilieva i šefa struke Zorana Mirkovića.


- Usvojili smo ostavke Ilieva i Mirkovića i odali im priznanje za sve što su uradili u nadi da će uvek biti spremni da se odazovu i pomognu klubu. Takođeprihvatili smo dva nova sponzorska ugovora sa Telekomom i Dunav osiguranjem.


PROČITAJTE JOŠ: MIRKOVIĆ OTKRIO RAZLOGE OSTAVKE: Svako nosi svoj teret


Vučelić tvrdi da finansije nisu problem u meri u kojoj se predstavlja u delu javnosti.


-Igračima su isplaćene decembarske i januarske plate, a u radnoj zajednici plate idu mesec za mesec. Imamo krizu rezultata koja nas sve boli, ali da je haos u klubu to je notorna laž. Neprihvatljive su i ocene da Partizan nema kvalitetne igrače. Imamo toliko reprezentativaca i normalno je da imamo mnogo poverenja u njih.


Prvi čovek kluba je zatim govorio o problemima sa kojima se čelnici Partizana susreću.


-Upravni odbor se nijednom nije umešao u sastav tima, nikada. Partizan pre 2015. nije imao sponzora, danas ih ima nekoliko. Uložili smo preko milion i po autobuse,teren u Zemunelu, blatušu. Preko 10 miliona je plaćeno za dugovanja igračima još iz 2010. Svi dugovi su overeni od dve revizorske kuće, ustanovljeno je da ih ima još sedam miliona pored onih 15. Prošli smo sve inspekcije UEFA za licencu. To su činjenice.


PROČITAJTE JOŠ: Lazetić na klupi Partizana protiv Napretka


Na sastanku uprave nije bilo priče ni o nasledniku Zorana Mirkovića, ni o novom sportskom direktoru.


- Ni nezvanično, ni zvanično nisam razgovarao sa bilo kojim trenerom. I neću pre nedelje, budite sigurni - zaključio je Vučelić.