Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je da očekuje da će njegov tim predstojeću utakmicu protiv Dinama odigrati bolje nego prethodne dve.

"Dinamo je ekipa koja je slična svim ekipama, i po filozofiji fudbala i po načinu na koji interpretiraju fudbal. Imaju malo bodova, ali je razlika između Dinama i drugih klubova iz donjeg dela tabele samo u broju bodova, ne u kvalitetu igre ili igrača. Očekuje nas dosta interesantna utakmica koja može u jednom delu da bude čak i komplikovana", rekao je Kosanović.

Kruševački Napredak u okviru 24. kola Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Dinama iz Vranja.

Napredak trenutno ima 34 boda i nalazi se na šestom mestu na tabeli, dok je Dinamo poslednji sa 14.

"Na nama je da pokažemo želju da se takmičimo što bolje možemo i da napravimo najbolji mogući rezultat. Bez obzirom na slabosti koje smo pokazali u prva dva kola, koje su više objektivne nego subjektivne, mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Da li će to biti dovoljno, u odnosu na sve ono što nas očekuje u Surdulici ne znam, ali momci su svesni zadatka i načina na koji treba da se ponašaju, jer će to biti jako važno, ne samo zbog te utakmice, već i zbog utakmica koje nam slede", rekao je Kosanović.

"Ako budemo u tom delu na nivou, ukoliko zadržimo mir i prisebnost, ne postoji nijedan razlog da se ne nadamo pozitivnom rezultatu", istakao je trener Napretka.

Meč 24. kola Super lige Srbije između Dinama i Napretka igra se sutra od 15:00.