Argentinski fudbaler Maksi Lopez(34) prokomentarisao je situaciju svoje bivše supruge Vande Nare i njegovog zemljaka Maura Ikardija, koji su u sukobu sa Interom oko napadačevog novog ugovora.

- Sve to je Vandin način funkcionisanja, zato Ikardi treba da pronađe boljeg agenta. Oni znaju kako se pregovara sa klubovima, kad se pritiska, kad ne. Kvalitetni igrači treba da imaju kvalitetne agente, a Mauro to nema - rekao je čovek, koji je sa Ikardijem igrao u dresu Sampdorije.

Igrač Vasko da Game nije štedeo reči, kada je govorio o bivšoj životnoj partnerki, istakavši da je ona htela da se meša i u njegovu karijeru.

- Želela je da bude moj agent, ali sam odbio. Nikad ne bih pristao na tako nešto. Pritom, tad je bila član moje porodice, a ja nikad ne mešam privatno i poslovno - bez dlake na jeziku govori Lopez.

Podsetimo, dva Argentinca su bili saigrači i prijatelji do momenta kad je Ikardi starijem kolegi preoteo ženu.

- Oni su isti. Njihovo ponašanje je isto, Ikardi je možda čak i gori. Verovao sam da će se opametiti kad postane otac, da će shvatiti šta mi je uradio, ali nije. Recimo, juče sam nazvao svog sina da mu čestitam rođendan, a Mauro i Vanda su me napali preko telefona. Šta više reći - završava Lopez.