Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će ulaz na utakmicu protiv Proletera biti besplatan, i da se na takav potez uprava kluba odlučila nakon potvrde Apelacionog suda u Beogradu da stadion u Humskoj pripada JSD Partizan.

- Povodom pravosnažne odluke Apelacionog suda u Beogradu, kojom je potvrđeno ono što smo znali od 1989. godine, da je stadion Partizana u vlasništvu JSD Partizan, Upravni odbor FK Partizan je doneo odluku da ulaznice za predstojeći meč FK Partizan - FK Proleter za tribine stadiona Partizana, zakazan za subotu 23.02.2019. u 19 časova, budu besplatne - navodi se u saopštenju kluba.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN NAJAVIO DOBRO PROLEĆE: Efikasno sa dva špica

Ulaz na stadion Partizana će biti moguć samo uz ulaznice koje se mogu podići od danas na prodajnim mestima Tiketlajna (Ticketline).

Karte se mogu podići na prodajnom mestu u Bulevaru Milutina Milankovića 1 svakog dana do 18 časova, a u subotu do 16, kao i preko zvaničnog sajta Tiketlajna i na telefon 011/2030570.Na dan utakmice, u subotu 23. februara, ulaznice je moguće podići isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10.00 časova.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Partizana i Proletera igraće se u subotu od 19.00 na stadionu Partizana.