RIKARDO Gomeš je imao sjajan jesenji finiš kada je na sedam poslednjih utakmica postigao isto toliko golova za Partizan, a zimska pauza nije uticala na njegovu golgetersku formu. Protiv Bačke je upisao "osam od osam".


- Za svakog napadača pojedinačno, kao i za celu ekipu golovi su važni za samopouzdanje - kaže prvi strelac crno-belih.


PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN SE IZBORIO: Superliga uvodi VAR tehnologiju


Reprezentativac Zelenortskih ostrva na pobedu od 3:0 protiv Bačke u Palanci gleda samo kao na odraz dobro odrađenih priprema.


- Pripremni period je važan za uigravanje ekipe i taktiku, a potom i za sve ono što sledi u prvenstvu. Zato je zadovoljstvo veće što smo već u prvoj utakmici dosta toga što smo radili u Turskoj sproveli u delo. Šef ima strpljenja za nas. Drago mi je da smo pokazali da smo zreliji i sa više iskustva, jer smo prošli period priprema zajedno.


PROČITAJTE JOŠ: DA NAS SE OPET PLAŠE: Tošić veruje u bolja izdanja svog tima


Ukupno je 15 (11 Superliga) puta zatresao mrežu na 30 mečeva, u Bačkoj Palanci je to učinio glavom.


Fudbalere Partizana pre duela sa Crvenom zvezdom, na koji gledaju kao na mogućnost smanjenja razlike u odnosu na lidera, u subotu od 19.00 dočekuju Proleter.


STEVANOVIĆ: MOGU SA SENIORIMA

MLADI Filip Stevanović (16) iskoristio je šansu na priprema i dobio minutažu i u prolećnom debiju. Tinejdžer nema tremu, ali ni problem na fizičkom planu da se odmeri sa seniorima.

- Mogu da igram i 90 minuta, ali šef najbolje zna kako treba raditi sa mnom s obzirom na moje godine i iskustvo. Ja sam zahvalan što imam priliku da radim sa momcima i budem deo Partizana o kojem sam sanjao oduvek - kaže talentovani tinejdžer.