Srbin ponovo na udaru navijača! Roma je savladala Porto (2:1), ali je na tribinama “Olimpika” osvanuo transparent “Kopile Kolarov”. U njegovu odbranu je stao kapiten Danijele De Rosi.


- Aleksandar mi je kao brat. Sjajan je profesionalac, uvek daje sve od sebe, nikada nije propustio trening, igrao je čak i u teškim uslovima. Navijači, oduvek ste mi verovali, uradite to i sada. Ukoliko bi se ovaj odnos popravio bio bih najsrećniji čovek na svetu. Volim našu publiku, uvek su me branili i bili uz mene. Uvek bih pre izabrao nekoga kao Kolarova, nego ljude koji ljube grb i biranim rečima daju izjave, pa odbijaju da daju autograme i slično - rekao je Danijele De Rosi.


PROČITAJTE JOŠ: DI FRANČESKO UZ KOLAROVA: Svi znamo koliko je privržen klubu

Ovo nije prvi put da se kapiten reprezentacije Srbije našao na udaru fanova „vučice“. Početkom meseca su u Rimu osvanuli grafiti „Kolarov je prljavi Hrvat“ i „Kolarove,spusti se na zemlju“. Sukob levog beka i navijača je nastao posle poraza u Kupu Italije od Fiorentine(7:1).


- Ponavljam, on je profesionalac. Nadam se da će razumeti da su posle poraza svi nervozniji i da se ponekad neke stvari kažu “vruće glave” - zaključuje De Rosi.