RAT Partizana i Zajednice superligaša započet posle utakmice poslednjeg prvenstvenog kola u prvom delu sezone protiv Mačve nastavljen je u petak prijavom koju je direktor Zajednice podneo protiv potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića zbog uvreda na njegov, ali i račun predsednika te organizacije Dragomira Lazovića.

- Istina je, Vladimir Bulatović, direktor Superlige i Prve lige Srbije, podneo je disciplisnku prijavu protiv mene zbog navodnog vređanja čelnika fudbalske organizacije. Odnosno predsednika Zajednice Super i Prve lige Srbije - Dragomira Lazovića. Pritom je kao dokazni materijal priložen tekst članka iz jednog dnevnog lista, od 19. decembra 2018. Neposrednim uvidom u pomenuti tekst, ustanovio sam da Bulatović pokušava da svom mentoru i pravnom staratelju Lazoviću skine naočari sa glave, kao što je Lazović Bulatoviću koncipirao odluku koju je doneo u vezi sa utakmicom između Partizana i Mačve - istakao je Vuletić.

PROČITAJTE JOŠ: ĐERLEK SA NESTRPLjENjEM OČEKUJE POVRATAK NA TEREN: Da nije tako ozbiljno, bilo bi smešno

Naravno ni čelnik crno-belih neće sedeti skrštenih ruku posle Bulatovićeve prijave.

- U roku od osam dana odgovoriću Disciplisnkoj komisiji FSS na ovu blasfemičnu prijavu, pa ću se, kao Kočićev “Jazavac pred sudom”, pojaviti u svojstu branjenika optuženih Ljubomira Simovića, Branislava Nušića, Jovana Sterije Popovića, Petra Petrovića Njegoša i Radoja Domanovića. Ishod je krajnje neizvestan - zaključio je Vuletić.