GDE je stao Nenad Krstičić trebalo bi da produži Miloš Vulić. Talentovani vezista Napretka parafirao je ugovor sa Crvenom zvezdom krajem prošle godine, a danas je na "Marakani" i zvanično zadužio Krstičićevu "sedmicu".

U jakoj konkurenciji Branka Jovičića, Dušana Jovančića i Gorana Čaušića, Vuliću će ta "sedmica" na leđima biti i teret i dodatni motiv.

- Krstičić je ostavio veliki trag u Zvezdi i pomogao da se ostvare fantastični rezultati. Taj broj je samo motiv više da se dokažem treneru Vladanu Milojeviću i upravi. Spreman sam da igram gde god me trener vidi, a mislim da smo Krstičić i ja sličan profil igrača - opisao je Vulić.


PROČITAJTE JOŠ: Milojević: Prioritet dupla kruna, Jirka možda ode na pozajmicu

Nije krio 22-godišnji vezista da je najbolje preporuke dobio od Marka Gobeljića koji je pre godinu i po dana stigao istom trasom na "Marakanu". Sve što je čuo o saigračima i svlačionici od njega i sam je osetio.

- Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja.

PROČITAJTE JOŠ: Terzić: Borjan ostaje, Degenek ide, za Rodića postoji interesovanje

Ambicije su najviše, dupla kruna je cilj.

- Znam očekivanja, igranje u Zvezdi predstavlja veliki izazov i odgovornost. Spreman sam i daću sve od sebe da Zvezda ostvari ciljeve. Spreman sam da se borim za mesto u timu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj poziciji, ali volim izazove, što je takođe jedan od razloga dolaska na "Marakanu" - otkrio je Vulić.

Sportski direktor Mitar Mrkela, predstavljajući Vulića, osvrnuo se i na prelazni rok pa je potvrdio da će "Zvezda pokušati da prodajom rastereti kadar na 26-27 igrača, ali ako se pojavi neko ekstra pojačanje neće oklevati da ga dovedu".