Mesecima već čelnici madridskog Reala “obigravaju” oko Nejmara. Od trenutka kada je postalo izvesno da će Kristijano Ronaldo napustiti “Santijago Bernabeu” rukovodstvo “krljevskog klub” pokušava da angažuje fudbalera PSŽ, koji ih je, ako su tačna saznanja “Don Balona”, svojim uslovom stavio na velike muke.

Ukoliko se ti navodi ispostave tačnim, trostrukom uzastopnom prvaku Evrope najveću prepreku ka transfer bombi neće predstavljati ogromna otkupna klauzula najskupljeg fudbalera sveta, niti njegova plata, niti to što je u prošlosti bio jedna od glavnih poluga najvećeg rivala Barselone, već to što u ekipi imaju Serhija Ramosa.

Naime, brazilski as je vodećim ljudima Reala, navodno, poručio da razgovori o eventualnom transferu neće ni početi dok “Santijago Bernabeu” ne napusti kapiten madridskog kluba, koji je tokom Nejmarovog boravka u Barseloni često imao žestoke duele s brzonogim napadačem, zbog čega je Nejmar Florentinu Perezu i njegovim saradnicima poručio da nema nameru da igra pored Ramosa i da ne postoji šansa da dođe u Madrid sve dok je u timu španski reprezentativac.