CRNOJ Gori matematički odgovara samo pobeda u sutrašnjem meču da bi mogla da se nada prvoj poziciji. Trener "sokola" Ljubiša Tumbaković veruje da će njegova selekcija, uprkos tome što je desetkovana povredama, odigrati bolji meč na "Marakani" nego što je to bilo nedavno u Podgorici:

- Problem nije bio rezultat, već način na koji smo izgubili. Na ovom meču borićemo se i za utisak, i za rezultat. Srbija je ozbiljna, kompaktna i jaka ekipa stvarana kroz dva ciklusa.

Crnogorci ne mogu da računaju čak na petoricu vedeta, Jovetića (Monako), Savića (Atletiko Madrid), Stojkovića (Crvena zvezda), Vukčevića (Levante), Tomaševića (Ostende)...

PROČITAJTE JOŠ: Srbija u problemima zbog povreda, Krstajić najavio promene: Možda se pojavimo u neočekivanoj formaciji

- Ne možemo da utičemo na probleme koje imamo, verujem u sve igrače koji će istrčati na teren. Pokušaćemo da se nametnemo, spremili smo najbolje što možemo. Ne postoji trener koji je zadovoljan bodom, tako, nisam ni ja. Dobar sam matematičar, kalkulacija je uvek mnogo, a nama dve pobede u preostalim mečevima garantuju prvo mesto - istakao je Tumbaković

Nikakva politizacija ga ne zanima:

- Nadam se da će stadion biti ispunjen, iako se ni ovde ni u Podgorici ne zna čije publike ima više, s obzirom na to koliko Crnogoraca ima u Beogradu i Srbiji, kao i obrnuto.

PROČITAJTE JOŠ: VRUĆE NA MAKSIMIRU: Sukob zvezda Real Madrida na meču između Hrvatske i Španije (VIDEO)

LEPE USPOMENE NA "MARAKANI"
TUMBAKOVIĆ je priznao da bi više voleo da se utakmica igra na "njegovom" stadionu Partizana.
- Mene vežu sjajne uspomene i za "Marakanu", jer sam u 40 večitih derbija otprilike 18 puta bio na ovom stadionu i ostvario mnogo lepih pobeda, mislim i da sam dva Kupa osvojio - ističe Tumbaković.